Коронавірус. Наказ

2020-03-12

ВІДДІЛ ОСВІТИ

ШОСТКИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ІВОТСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО – ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ШОСТКИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

12.03.2020 р. c.Івот №29-ОД

Про запобігання поширенню коронавірусуCOVID-19

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусуCOVID-19» та листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154, наказу відділу освіти Шосткинської районної державної адміністрації №38-ОД від 12.03.2020 «Про запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19»

НАКАЗУЮ:

1. Запровадити карантин у закладі з 12 березня по 03 квітня 2020 року;

2. Відмовитись від проведення та участі у масових заходах освітнього, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру в усіх корпусах та на території закладу освіти, зокрема олімпіад, спартакіад, змагань, конкурсів, виставок, концертів тощо.

3. Організувати інформування здобувачів освіти та співробітників закладів освіти щодо заходів запобігання поширення хвороби, проявів хвороби та дій у випадку захворювання та розміщення відповідної інформації на сайті Міністерства охорони здоров’я Україн.(Відповідальні: адміністрація, класні керівники).

4. Розробити заходи щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій та щодо відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації.

5. Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, і гострих респіраторних інфекцій.

6. Виконувати рішення тимчасових обласних протиепідемічних комісій.

3. Обмежити проведення запланованих нарад до нормалізації епідемічної ситуації.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Директор Наталія ФЕДОРЧЕНКО

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi