Акція "16 днів проти насильства"

2018-12-10

З 26 листопада по 10 грудня 2018 року в Івотському НВК проводилась акція «16 днів проти насильства», мета якої – привернення уваги школярів до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім ҆ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності дітей з питань попередження насильства в сім҆ ї, формування свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Були заплановані та проведені різні заходи: загальношкільна лінійка, бібліотечна виставка «16 днів проти насильства», анкетування «Будуємо дім без насильства» (8-10 класи), тематичні виховні години «Насиллю – НІ»(1-10 класи), «круглий стіл» «Насилля в сім҆ї як соціальна проблема»(5-10 класи), перегляд фільму «Станція призначення життя» (8-10 класи), перегляд відеокліпів та фільму власного виробництва «Івотський НВК проти насильства» (керівник Бохан Л.М.), проведено інтерв҆ ю з батьками «Майбутнє моєї дитини», конкурс творів «Щастя моєї дитини»(5-10 класи), виставка малюнків.

З дошкільнятами було проведено практичне заняття «Життя без насильства».

З учнями 7, 9 класів був проведений тренінг «Булінг в учнівському колективі», мета якого – ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу, розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації.

З учнями 4-5 класів був проведений тренінг «Ми проти насильства».

З учнями 1-2 класів проведено заняття з елементами тренінгу «Запобігання насильства серед дітей. Правила безпечної поведінки».

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi